Repensa els teus Límits
La naturalesa és l'escenari perfecte on desenvolupar les potencialitats del teu equip
Més informació
Redescubreix-te
Descobreix les teves noves capacitats quan sumes amb el teu equip
Més informació
Supera't
Afrontar nous reptes junts dóna poder al teu equip
Més informació
Atreveix-te
Transforma les teves limitacions en noves possibilitats
Més informació
oportunitats
Crear oportunitats en els altres fa que creixem junts
Més informació

25 anys innovant

L'empresa de el futur serà un repte col·lectiu que generi valor social i mediambiental

team-building.cat t'acompanya en el desenvolupament humà del teu equip

Activitats a la teva mida, molt a prop de Barcelona!

Treballa la unicitat, la sincronització de l'equip al voltant d'objectius aparentment impossibles

Potencia l'intercanvi de rols, el reconeixement de les capacitats i mancances de l'altre.

Focalitza l'equip al voltant de l'repte, enforteix l'esperit de superació, ajuda a involucrar en la presa de decisions.

Pura diversió. Afavoreix relacions interpersonals, distensió, sentit de pertinença, celebració dels èxits del grup.

Comunicació. Afavoreix l'enteniment, conrea la confiança.

Desenvolupament de noves habilitats personals.

Activitats de teambuilding

AVENTURA

Rogaine d'orientació

Variant francesa de les curses d'orientació. Cada equip traçarà una estratègia de recerca que el diferenciï dels altres equips.
Llegir més

Paintball / Làser Tag / Archery Tag

Els jocs d'estratègia per equips sempre han donat un plus a les dinàmiques d'empresa per l'emoció i adrenalina que un sent al formar part d'un equip, una estratègia i un objectiu comú.
Llegir més

Raid d’aventura

Una infinitat d'activitats d'aventura faran que afrontar les teves pors sigui un plaer. Descobrir com et mous en terrenys adversos t'omplirà de confiança i ampliarà els teus límits.
Llegir més

ARTÍSTIQUES

Taller de gòspel

Descobrir la nostra pròpia veu i oferir-la a l'equip com un nou instrument ens portarà a explorar capacitats de comunicació desconegudes.
Llegir més

Rodatge d'una pel·lícula

Un guió, un equip de rodatge, vestuari, maquillatge, un director i un equip de repartiment molt disposat. Llums, càmera, acció!
Llegir més

Taller de percussió Africana

Un objectiu poc comú deixa fora de lloc a la majoria de participants no-músics: gravar un clip musical per a les xarxes socials de l'empresa. Que comenci l'espectacle!
Llegir més

Taller de bodypercussion

Un repte musical amb el propi cos com a instrument ens descol·loca a tots, encara que després d'uns minuts i unes dinàmiques rítmiques per equips el misteri es resol a poc a poc.
Llegir més

GIMCANAS

Gimcana d'investigació

Un monjo benedictí va segrestar la mòmia-relíquia del monestir de Sant Pere de Casserres per demanar un rescat al Bisbat. Diverses pistes conduiran als equips fins a un tresor, mapes, pergamins,etc..
Llegir més

Gimcana d'enginy i astúcia

Proporcionarà als diferents equips un repte que mesurarà empíricament la capacitat de solució de problemes i enigmes de cada un.
Llegir més

Gimcana interactiva

Un mapa interactiu amb diversos reptes per a cada un dels equips que units mitjançant els seus smartphones van a interactuar entre ells, sumant reptes i dificultats a la prova.
Llegir més

Gimcana de relleus

Diversos i inversemblants mitjans de transport seran el motor d'aquesta prova per equips on per mitjà de relleus hauran de realitzar diversos recorreguts mitjançant segways, rucs catalans ...
Llegir més

Gimcana Humor Amarillo

L'activitat per excel·lència èxit a Espanya durant els últims anys. Una creació única i exclusiva d'Anigami que t'ofereix activitat física i humor en quantitats. Dos equips, aigua, fang i ...
Llegir més

Gimcana de coordinació

Posa a prova la capacitat de treballar junts de cada un dels equips davant situacions que requereixen coordinar-se per executar propòsits complexos.
Llegir més

SOSTENIBLES

Col·laboració social

La integració de les persones especials en la nostra societat és un repte que ens implica a tots.
Llegir més

Construcció d'un rai

Un repte constructiu on cada equip haurà de demostrar la seva habilitat en construcció naval mitjançant troncs, cordes i bidons. La competició està garantida!
Llegir més

Col·laboració mediambiental

Un guió, un equip de rodatge, vestuari, maquillatge, un director i un equip de repartiment molt disposat. Llums, càmera, acció!
Llegir més

Scape Forest

Un misteri a resoldre, un repte en equip, un bosc i una primera pista, durà a cadascun dels equips a resoldre enigmes i misteris per poder així sortir de bosc.
Llegir més

EXPERIÈNCIES

Repte alpí

Lluitar per superar un repte alpinista ens apropa als nostres límits i als de la naturalesa i representen una experiència vital transformadora a nivell individual i d'equip.
Llegir més

Xarxa humana

La màxima expressió d'un equip madur podria ser una xarxa on homes i dones es fusionen en una coreografia aèria espectacular.
Llegir més

Merzouga, una nit al desert

Descobreix l'experiència de conduïr un 4x4 entre les dunes del desert. Mou-te en un entorn nou, desconegut i absolutament captivador.
Llegir més
Claudia Castillo B.
Claudia Castillo B.
Cap del departament de formació minorista internacional MANGO
Llegeix més
Vam decidir fer una activitat a l'aire lliure involucrant a tot l'equip comercial de Mango a nivell internacional, gairebé 300 persones de 40 nacionalitats diferents. Anigami ens va facilitar un espai agradable dins de la natura on es van poder realitzar diferents activitats en les que van estar involucrats tots els assistents de diversos països i cultures. L'equip d'Anigami va saber interpretar cada un dels objectius que ens havíem proposat transmetre als participants, proporcionant-nos activitats concretes en què plasmar aquests objectius a tot l'equip, sent flexibles a l'hora de buscar alternatives i opcions adaptades als participants. Un gran equip molt preparat i molt motivat, que va saber transmetre energia, dinamisme i diversió en tot moment, amb gran professionalitat i sense descuidar en cap moment les mesures de seguretat en les diferents dinàmiques que es van dur a terme. "
Marcel Riu Bonvehí
Marcel Riu Bonvehí
Cap de Producció La Fura dels Baus
Llegeix més
Des de La Fura dels Baus portem 10 anys col·laborant colze a colze amb ANIGAMI en tots els nostres projectes arreu del món. Companys d'aventures, de reptes, de somnis i de persecussió de l'impossible. Professionals i experts en el món del teambuilding, de la seguretat i del tracte humà.
Dr.. Joaquim Serrahima i Viladevall
Dr.. Joaquim Serrahima i Viladevall
Director General de Catalonia Fundació Creactiva.
Llegeix més
Treballem des de fa mes de 7 anys amb Anigami,i hem sigut pioners i hem desenvolupat amb ells i la Fura de Baus el projecte “DREAMS, no hi ha límits, tan sols limitacions “. Hem fet tres xarxes Dreams a diferents llocs (Cerdanyola del Vallés, Sant Cugat del Vallés i a la inauguració del “World Games per Paràlisi Cerebral”). La Xarxa Dreams ens ha facilitat el poder treballar amb ells, es un goig treballar amb una empresa com ANIGAMI. La seva professionalitat, el seu tarannà, la seva capacitat d’adaptar-se a les persones amb especials dificultats, la alegria que transmeten i per sobre de tot la seguretat en l’espectacle ...son difícils de trobar. També disposen d’unes instal·lacions envejables que ens han permès fer diferents activitats outdoor tan als professionals de la Fundació com als usuaris. Activitats orientades al treball en equip, la conciliació, l’aventura i el lleure. De fet treballar amb ANIGAMI i els seus professionals es un goig, una sort i un encert per a qualsevol empresa. Al menys aquest es el nostre parer.
Paula Bao
Paula Bao
Directora de The Green Vintage Events
Llegeix més
La veritat que vam quedar encantats amb el servei de team-building.cat , l'activitat i el menjar. Servei i atenció immillorable. repetirem segur!
Joana Bustamante
Joana Bustamante
Assistent de gerent a STE Pharma Systems i Grup Marchesini
Llegeix més
Aquest any hem fet una activitat d'empresa en Anigami i ha estat fantàstic. Ha estat dur, però tremendament divertit. Sense dubtar-ho un 10 per als monitors. Han animat, han fet broma i s'han involucrat amb tot el grup. en definitiva, una jornada al màxim en què ens han tractat fenomenal
Anterior
Pròxim

Han format els seus equips amb nosaltres: